FAQ

 

 

SELVE FORLØBET

Jeg er ikke sikker på, at min baby har kolik

Hvis du har en urolig og grædende baby, og du er begyndt at søge efter svar på din udfordring, så vil du opleve at få glæde af vores kolikunivers. Vores råd og vejledning kan bruges til alle babyer, men er særligt dedikerede til dem, som har mere end gennemsnitlig uro, søvnløshed og gråd i hjemmet. Du behøver med andre ord ikke have fået lægens eller andres ord for, at din baby har kolik.

 

Jeg er i tvivl, om jeg får nok ud af at tilmelde mig KolikTAKTIK

Du vil få stor glæde af forløbet, hvis du kan genkende følelsen af magtesløshed, mangel på overskud og at du har svært ved at danne dig overblik over, hvad du skal gøre for at hjælpe din baby til at finde ro.

 

Du kan også skrive til os på info@koliktaktik.dk, hvis du har spørgsmål eller har brug for at høre, om forløbet passer til din situation. Du kan desuden vælge at tilmelde forløbet, og så kan du få alle pengene tilbage inden for 7 dage, hvis ikke du synes, at det er relevant for dig og din familie. Det er en god mulighed for at få afprøvet forløbet uden nogen forpligtelser.

 

Hvordan hjælper KolikTAKTIK mig som forælder

KolikTAKTIK består af mange elementer, og vil derfor hjælpe familier, selvom hver enkelt historie er forskellig. Nogle kolikforældre vil få størst gavn af rådgivning og coaching i Facebook-universet, andre synes, at det er dejligt med et overblik over alle de gængse råd – og nogle helt tredje har mest gavn af de værktøjer, som hjælper dig til at få ro og overskud til at klare dig igennem dagen med din baby.

 

Jeg er i tvivl, om jeg kan overskue at deltage i noget som helst lige nu

De fleste kolikforældre har en (lang) periode, hvor alt bare er kaos. Det er i virkelig det tidspunkt, hvor du har brug for allermest hjælp – men samtidig det tidspunkt, hvor der er allermindst overskud til at tage mod hjælpen.

 

Først og fremmest er det godt gået, at du overhovedet har haft overskud til at finde frem til vores hjemmeside. Du er på rette vej, for du er i gang med at søge svar for at løse jeres situation. Hjælpen er lige om hjørnet – og roen skal nok indfinde sig igen i jeres familie. Vi forstår godt, hvis du ikke har overskuddet til at læse, afprøve gode råd eller bidrage til en facebook-gruppe lige nu – men du skal vide, at der er plads til alle og der er ingen krav til en særligt aktiv deltagelse. Du har adgang til alt materialet i 6 måneder frem, og rådene er gavnlige i alle stadier af koliktiden - også når den værste gråd er overstået.

 

Så hvis du har lyst til at tilmelde dig, men kun overskud til at deltage i facebook-gruppe, så skal du være mere end velkommen. Netværket, de gode råd og vejledning, som dagligt bliver gennemgået derinde vil være det første skridt på vejen til bedring.

 

Hvis du fortsat er i tvivl, så skriv til os på info@koliktaktik.dk. Vi ringer dig op hurtigst muligt, så vi kan få afklaret, om forløbet er det rette for dig.

 

 

Hvordan fungerer Facebook-gruppen

Ved forløbets start får du en unik adgang til en hemmelig facebook-gruppen sammen med andre kolikmødre i samme situation som dig. Du bliver vejledt, rådgivet og coachet gennem temaerne, som bringer dig og din familie tilbage på rette kurs. Du vil opleve, at fællesskabet og videndelingen i gruppen vil hjælpe dig igennem denne hårde periode, og du får dannet unikke relationer med andre, som forstår alt, hvad du gennemgår. For mange føles denne facebook-gruppe som et rigtig godt supplement til mødregruppen (bare online J).

 

Jeg er ikke på Facebook – hvad gør jeg?

Vi anbefaler, at du laver et midlertidigt login til facebook, så du kan deltage i fællesskabet. Du behøver ikke oprette dig i dit eget navn, og du behøver jo ikke bruge kontoen til andet end at være en del af denne gruppe.

 

Hvis du fortsat ikke ønsker at deltage i facebook-gruppen, så kan du sagtens få fuld valuta for forløbet alligevel, da al vigtig rådgivning er samlet under selve forløbet på hjemmesiden og ikke på facebook. Desuden har vi gode erfaringer med at sende en ugentligt opsummering pr mail af de guldkorn, som kommer ind på facebook-siden, for der bliver delt mange gode erfaringer og råd.

 

DET PRAKTISKE

Hvordan foregår ratebetaling

Hvis du vælger ’ratebetaling’, når du tilmelder dig forløbet, så vil pengene blive trukket automatisk på din konto hver måned. Hvis du ønsker at betale på en anden måde, end de nuværende valgmuligheder, så skriv til os på info@koliktaktik.dk, så vil vi forsøge at imødekomme dit ønske.

 

 

 


 

Forside Alt om kolik Lær TaktikkenBlog | Køb onlineforløb | Om os | Mit univers

 

Copyright  2018 KolikTAKTIK