Vi anbefaler

Manuel Medicinsk Klinik v. Michael Cohrt

https://manuelmedicinsklinik.dk

Michael Cohrt og hans team af dygtige terapeuter har arbejdet målrettet med kolikbabyer længere end nogen andre, og der er da også en god årsag til, at mange kalder ham ’Mirakel-Michael’.

Vi anbefaler at tage så langt som til Odsherred for at få behandling, fordi vi har erfaret, at Michael og hans team kan noget helt særligt med urolige og grædende babyer. De kombinerer flere forskellige behandlingsteknikker med deres årelange erfaring for at finde frem til babyens udfordring og lindre symptomerne. Når forældre med kolikbabyer henvender sig, så gør de altid en ekstra indsats for at finde en tid hurtigst muligt.

 

Kejserinderne - www.kejserinderne.dk

Hvis du har fået kejsersnit, så er det vigtigt at drage omsorg for din krop for at sikre en optimal helingsproces. Uanset om I er udfordret af kolik eller ej, så kan det være en udfordring selv at sammensætte gode råd og vejledning vedrørende kejsersnit. Derfor har Kejserinderne lavet et stærkt onlineforløb, som rummer alt, hvad du har behov for, når du skal genoptræne.

Vi kan på det varmeste anbefale at tage et kig på deres hjemmeside.

 

 

Yogakompagniet v. Laila Torsheim – 

www.yogakompagniet.dk

Laila Torsheim og hendes veluddannede team af instruktører har nogle fantastiske kurser både før og efter fødsel. Hvis ikke du er så heldig at bo i nærheden af Frederiksberg, men ønsker at få del i Lailas fantastiske yogasessioner, fødselsforberedelse online - så kan du enten købe hendes online-fødselsforberedelse på hjemmesiden eller købe adgang til www.yogavivo.dk, hvor Laila også er fast instruktør. Når du har alene-tid igen har hun også faste yogaklasser for kvinder.

 


 

Forside Alt om kolik Lær TaktikkenBlog | Køb onlineforløb | Om os | Mit univers

 

Copyright  2018 KolikTAKTIK